Hypotheekadviseur Son en Breugel

Ben je op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadviseur in Son en Breugel? Dan ben je bij Broekx Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen aan het juiste adres.

Volledig onafhankelijk en provisievrij

Het advies van onze erkende hypotheekadviseurs is onafhankelijk en objectief. Dit houdt in dat je kunt kiezen uit vrijwel alle producten die er op de markt te vinden zijn, ongeacht van welke bank of verzekeraar dit product afkomstig is. Daarnaast kunnen wij verschillende aanbieders combineren wat voor jou voordeliger kan zijn. Dat maakt het vinden van een hypotheek die perfect aansluit op je persoonlijke situatie wel zo makkelijk.

Méér dan alleen hypotheekadvies

Een advies van Broekx Makelaardij, Hypotheken & Verzekeringen is méér dan alleen hypotheekadvies. Je kunt bij ons kiezen uit voordelige Alles-in-1 pakketten mét of zonder NVM aan-/verkoopbegeleiding en alle benodigde verzekeringen. Of stel gewoon zelf je pakket samen met alleen de diensten die jij nodig hebt.

Starterslening

In Son en Breugel is het mogelijk een SVN Starterslening aan te vragen. Vraag onze adviseur naar de geldende voorwaarden.

logo NVMlogo Fundalogo SEHlogo vastgoedcertlogo NWWIlogo Kifid