Hypotheekcheck®

Heb je ergens anders een hypotheekadvies gekregen of wil je kijken of je bestaande hypotheek goedkoper kan? Met onze gratis hypotheekcheck weet je binnen 30 minuten of wij dezelfde hypotheek kunnen aanbieden tegen een lagere rente en/of betere voorwaarden.

  • 2nd Opinion
  • Oversluiten
  • Renteherziening

Vergelijken hypotheekofferte

Heb je ergens anders een hypotheekadvies gekregen en wil je weten of dezelfde hypotheek goedkoper kan? Wij beoordelen gratis de offerte en bekijken of we dezelfde hypotheek kunnen aanbieden tegen lagere maandlasten en/of betere voorwaarden.

Bij de beoordeling kijken wij niet alleen naar het laagste rentetarief maar ook naar de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en uiteraard of de hypotheek aansluit op je persoonlijke wensen en situatie.

Benieuwd? Maak vandaag nog een afspraak voor de gratis hypotheekcheck®.

Hypotheek oversluiten

Wil je lagere maandlasten of een hypotheek die beter bij je past? Dan is het mogelijk je hypotheek over te sluiten. Of tussentijds oversluiten van je hypotheek verstandig is, is afhankelijk van je wensen en mogelijkheden.

Extra kosten

Bij het oversluiten van je hypotheek krijg je te maken met extra kosten. Denk aan taxatie- en notariskosten en de kosten van het hypotheekadvies. Wil je je hypotheek oversluiten tijdens de rentevaste periode, dan moet je misschien ook een boete betalen. Het beste moment om over te sluiten is aan het einde van de rentevaste periode. Dan hoef je geen boete te betalen.

Wil je weten of het voor jou verstandig is om je hypotheek over te sluiten? Maak vandaag nog een afspraak voor de gratis hypotheekcheck®.

Einde rentevaste periode

Aan het einde van de rentevaste periode moeten er met de hypotheekverstrekker nieuwe afspraken worden gemaakt over de rente. Dat is een goed moment om je hele hypotheek eens tegen het licht te houden. Het einde van de rentevastperiode is namelijk één van de schaarse momenten, dat je boetevrij iets kunt veranderen aan je hypotheek. Houd wel rekening met extra kosten voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

Ga niet zomaar akkoord met een nieuw rentevoorstel

Heb je al een voorstel van je bank ontvangen voor een nieuwe rentevaste periode? Laat je eerst goed informeren voordat je het voorstel van de geldverstrekker accepteert. Grote kans dat het voordeliger kan.

Maak vandaag nog een afspraak voor de gratis hypotheekcheck® en dan zoeken we voor je uit of de rente lager kan en of de hypotheek nog steeds goed bij je past.

logo NVMlogo Fundalogo SEHlogo vastgoedcertlogo NWWIlogo Kifid